F-kuldet

KENNEL BLASCHKE'S  F-Kuld

Dinnie er parret med Fiete Vom Veenufer

indavlskoefficient 0% ved 3. generation 

Hvalpene er født 02.08.2017

Alle hvalpe er reserveret.                                                     02.08.2017 Dinnie fødte 5 sunde og raske hvalpe


Fiete er en utrolig dejlig og rolig hanhund, med et helt fantastisk sind.

Det var Dinnie's første parring, og Fiete var helt fantastisk.


Billede fra påsken 2017.02.07.2017 Dinnie viser tegn på at hun er drægtig.
09.07.2017 Dinnie trives, hun er så kærlig og kontaktsøgende. Og hun er blevet større i bugen, der er en lille topmave. Og hun får flere måltider om dagen.

22.07.2017 Dinnie er ved at være pænt stor, hun har ikke tralvt på vores gåture, hun er meget rolig og sover meget, hun elsker når vi gider at nusse hende på maven. Jeg har mærket de første små spark i maven, denne følelse er helt fantastisk.24.07.2017 Dinnie har fået fødekassen frem, så kan hun vænne sig til den, hun indtog den med det samme, men det var mest for det var nyt, der er for vamrt at ligge i den, så gulvet er nu mest hendes favorit plads.


01.08.2017  Dinnie var meget urolig og begyndte at skrabe og lave rede.

kl. 14.00 ville hun ikke have de andre hunde kikkede på hende, hun ville have fred. Hun var ude flere gange for at gøre sig klar til fødslen.


02.08.2017 Dinnie fødte den første hvalp kl. 13.50 en fin stor han der lige skulle hjælpes lidt med at komme ud. Hun gjorde ham fint ren, ret hurtig efter kom en lille tæve og det klarede hun helt fint selv, som hun gjorde med rest af kuldet. Efter godt 2 timer var alle født, og Dinnie faldt til ro og de lagde sig alle til at spise. Der er ikke noget som en fødsel og nå dertil hvor der er fred og ro i hvalpekassen og se en stolt hundemor kikke på en. Hun var godt sulten og sluprede mad i sig. Og mælken er løbet fint til, der er ro hos hvalpene.


Navne:

Blaschke 's Fabian no. 1 død 30.08.2017

Blaschke 's Fleur Filucca no 2

Blaschke 's Frodo no 3

Blaschke 's Fiete no 4

Blaschke 's Falco no 5


 
 Vægttabel  link til tabel

09.08.2017 den første uge er nu gået alle 5 trives rigtig godt, og Dinnie er en super mor. Hun tager det hele stille og roligt, hun forlader de små lidt af gangen og vil rigtig gerne med på en lille gåtur. Hun kikker nysgerrigt med når vi skal veje hvalpene og vil gerne have vi tager dem op og nusser, så vil hun gerne gøre dem rene. Hvalpene giver små lyde fra sig alt efter om de er sultne, trænger til at blive gjort ren, lyden efter en der lige har spist er en behagelig smasken og stille grynten. Så der er dejlig ro i fødekassen.
16.08.2017 2 uger hvalpene stor trives, de følger fint vægtkurven. Dinnie er god til at forlade dem så de kan få ro, hun nyder at komme ind til os og være sammen med os i stuen, så vi har flyttet hvalpene fra soveværelset. Hun tager det som det naturligste ting at de er kommet derind. Hun er så dejlig rolig og stille omkring alt ting, og Arabella må være meget tæt på uden hun reagerer. Dinnie er også godt til at slappe af når hvalpene sover. Hun nyder også at komme med på marken. Hvalpene har alle fået øjne og de har fået klippet negle for første gang. De kommmer med et lille bjæf og ligger og småknurrer. Så vi bruger mange timer med at hygge os om de små.


23.08.2017 3 uger der sker rigtig meget nu, de udvikler sig meget nu og  har travlt med at komme rundt, de er begyndt at komme uden for kravlegården. De har fået øje på hinanden og er begyndt at lege og bide lidt i hinanden. De finder også legetøj at bide i. Dinnie går mere og mere fra dem, men er der hurtigt hvis de kalder. Oldemor Felicia vil så gerne ind at hjælpe med at passe dem. De har fået deres første ormekur. Og idag fik de deres første måltid og spiste med velbehag, engang BARF er godt. Vi har haft besøg af de første hvalpekøbere. Dinnie holdt godt øje med om de kom i nærheden af de små, med masser af godbidder synes Dinnie det var hyggeligt med gæster. Men bare de ikke kom for tæt på hvalpene. Det er en rigtig sjov tid vi går i møde nu.


 30.08.2017 4 uger, vi har taget afsked med den første fødte hvalp, han udviklede sig ikke helt som de andre, og det var også ham jeg måtte hjælpe med at få ud, dyrlægen kom frem til at han havde haft iltmangel ved fødslen og hans balance og synsnerve ikke var veludviklet. Vi valgte at lade ham få fred.


Hvil i fred - lille Fabian


De andre 4 stortrives, de har travlt med at komme frem i verdenen, de er dejlig nysgerrige og mod på at se og prøve nye ting. Vi har haft besøg af hvalpekøbere, familie og børn, og Dinnie passer stadig godt på de små, og har det bedst med at det er dem hun kender der må komme til hvalpene. De har været ude en tur.

De får fast føde nu, men mors mad er nu det bedste. De er begyndt at jagte hinanden, og de logrer når de hører eller ser os. Og de har fået redskaber de kan kravle og gå på. De har travlt med udvikle sig.


06.09.2017 5 uger Det har været en uge med mange sjove timer, de har travlt med at undersøge alt nyt, og jeg synes de gør det med så meget gåpåmod.  De kommer så sødt og løber os i møde med logrende hale når de ser os. De reagerer nu også på kendte stemmer. De synes stadig at Dinnie’s mælk er bedre end maden, de har både fået BARF og tørkost. De har fået deres anden omgang ormekur, og fået klippet negle, de bliver børstet og rørt ved over alt.

De møder hvalpekøbere og andre gæster på en god og positiv måde. De har været med ude at køre i bil flere gange, som de tager stille og roligt. De hører mange lyde ude fra vejen, lastbiler, traktorer, knallerter m.m. og vi hører også lyde fra pc med tordenvejr og fyrværkeri. De tager alle nye redskaber i brug med det samme. De er flinke til at komme ud når de vågner, selv i regnvejr søger de ud. De er nogle rigtige hyggetrolde.

13.09.2017 6 uger hvalpene har fået halsbånd, og det er bestemt ikke det sjoveste at have på. De har været uden for hvalpegården og nyder at de kan løbe på græsset, de prøver at løbe efter Dinnie. Men hvis hun laver for meget larm, bliver de overrasket over at hun  har lyd på. De nyder at få noget nyt, og har mod på at undersøge nye ting. De har fået en sandkasse, det var en succes, og kan de komme ud og lege er det det bedste. Om morgenen vil de gerne være i stuen/køkkenet der skal bruges noget energi, så de tumler rundt om morgenen.

Bedst som de er igang er de lige pludselig træt og sover, de kan sove alle mulige steder. Og der er kontakt når vi har nogle stille stunder med hver enkel hvalp.20.09.2017 7 uger Laila fra DKK har været og chippe hvalpene, så nu har de fået deres stamtavler, det er nu ikke alle der synes at det er sjovt at få den chip i.

Hvalpene er meget ude nu, de søger selv til døren når de lige har sovet, og de er rigtig gode til at give lyd fra sig når de skal ud. Vi har igen haft dem med ud at køre, de har været på besøg hos min søster der har Aja en Breton som er rigtig god til at møde hvalpene på deres præmisser. Af besøg har der været familie, hvalpekøbere og børn, og hvalpene har taget det hele stille og roligt.

De nyder stadig at komme ud at se noget nyt, og få nyt legetøj m.m.  Smukke Dinnie nyder at komme på marken og holde lidt fri fra hvalpene.Oldemor Felicia blev 10 år den 14.09.2014 - 4 generationer27.09.2017 8 uger det har været en begivenhedsrig uge, med mange oplevelser.

Vi har været ved stranden, det var en succes som altid, alle de spændende dufte og at løbe i strandsand er bare sagen. Jeg har lagt en film op fra vores strandtur.

De har været på besøg hos min datter og svigersøn, de have børn på besøg, de blev leget med i haven, og fandt på sjove ting til hvalpene. 

De har været på besøg hos Kennel Baschko hvor der er 8 hvalpe, det var en fornøjelse at se dem sammen, og dagen efter fik vi besøg. Det var sjovt at se hvordan de var sammen, det var ikke leg, men iagttagelse af hinanden, det hele var stille og roligt.

Vi har kørt flere ture i bilen, der er kommet lidt mere lyd på når vi kører, men først vi har kørt lidt, er de rolige igen.  De har været ude på gåtur med snor, det lærte de hurtigt, vi lod Dinnie vise vejen. De har været til sundhedstjek ved dyrlægen og de var alle fine, de små bamser som hun kaldte dem og synes de var dygtige at de selv kom gående med snor på. Og de været med ved Aalborg Barf-butik, det var eldorado og de gik som om de var i den syvende himmel, og Annette havde de lækreste godbidder.

Nu er de klar til at flytte hjemmefra, de skal aktiveres en del og de søger meget kontakt. Der er meget gang i dem, så aktivering er nødvendig. Men de 8 uger er gået stærkt, og jeg glæder mig til at se og følge hvad de bliver til.

Film fra tur til stranden Øster Hurup 22.09.2017
Nu er det tid til at flytte hjemmefra, heldigvis flytter de med nogle dages mellemrum.

Det har været endnu et helt fantastik kuld og skønt med 4 hvalpe, og  vi ønsker Jer alle held og lykke i Jeres nye hjem og håber at se Jer igen.Falco med sin nye familie Steen og Hanne


 


Fiete (Fister) og hans nye familie Claus, Susanne, Ana Gry og Jannik

Frodo (Tino) med familie, Celina, Julia, Ioanna og AlexFleur Filucca og Lone

Tak til Jer alle for alle de skønne stunder vi har haft sammen, endnu engang

Held og Lykke ude i den store verden.

Vægt

Fabian

Fleur Filucca

Frodo

Fiete

Falco

Fødsel

280 gr.

179 gr.

204 gr.

255 gr.

203 gr.

Uge 1

632 gr.

451 gr.

465 gr.

603 gr.

532 gr.

Uge 2

1005 gr.

844 gr.

827 gr.

1039 gr.

934 gr.

Uge 3

1510 gr.

1280 gr.

1270 gr.

1670 gr.

1580 gr.

Uge 4

-

1490 gr.

1480 gr.

1920 gr.

1660 gr.

Uge 5

-

2040 gr.

1860 gr.

2500 gr.

2180 gr.

Uge 6

-

2530 gr.

2320 gr.

3090 gr.

2730 gr.

Uge 7

-

2940 gr.

2740 gr.

3690 gr.

3170 gr.

Uge 8

-

3400 gr.

3320 gr.

4360 gr.

3700 gr.