B-kuldet

KENNEL BLASCHKE'S HVALPE

B-Kuldet


Mor: Baschko's Felicia - Far/Male:Unique Billy v.d. Runxputtehof

Indavlskoefficient fra Hundeweb 0%

Se film fra B-kuld her  og fra stranden her
B-kuldet født 28.07.2012

Bufas (Kovo) født kl. 00.15 vægt 250 gr død dec. 2019

Billy født kl. 01.29 vægt 269 gr. 

Bekka født kl. 01.41 vægt 226 gr.

Balto født kl. 02.15 vægt 287 gr 

Bertha født kl. 02.31 vægt 250 gr.

Der er billeder fra deres nye hjem ved at klikke på den enkelte hvalp.


 

4. august de er nu 1 uge og de har fordoblet deres fødselsvægt og trives fint, Felicia har pustet og kradset en del, og har været en tur ved dyrlægen til tjek, hun havde blodmangel og fik behandling for det.


11. august er de 2 uger de har fået øjne og er begyndt at vralt, nu er der brug for mere plads, vi har nu taget kravlegården i brug. Felicia har det meget bedre, hun går fra dem i længere tid. Nu er det tid til at få besøg af

alle der kunne have lyst til at nusse de skønne hvalpe.

 

18.08 2012 3 uger nu er de mere sikker på benene, de har fået BARF og det var guf, de var også ude på terrassen, Felicia synes nu er de klar til at lege så hun kommer med legetøj.

 

25. august 4 uger nu er der gang i dem, de elsker at komme ud og der skal prøves nye ting hverdag, der

bliver tumlet og bidt, de har fået mini agilty ting i kravlegården m.m.

2. september 5 uger denne uge har de prøvet at køre i bil, det gik bare så fint de sov og tog det rigtig pænt alle sammen. Vi har været på besøg der hvor Bertha skal hen til Kennel Baschko, den oplevelse tog de stille og roligt.

Vi har prøvet at være på den anden terasse der er lidt anderledes end den anden, der er flere blomster og sten m.m. spændende og nyt for en lille hvalp.De har fået smagsprøve på kødben, det var noget de kunne bruge: og godt for

deres små tænder. Så vidt det er muligt bliver de lukket ud for at tisse så snart de er vågner og når de har tumlet en masse, og de er flinke til at både tisse og lave udenfor.8. september 6 uger, der skal udfordringer til og de bliver mere selvstændige, de har fået halsbånd på, vi har prøvet at gå lidt med snor. De skal ud at opleve hønsene. De elsker at være ude og har også været uden for indhegningen, det er noget de nyder, der er masser at plads til at løbe og få fart på.
15. september 7 uger , der har været mange på besøg for at hjælpe med at socialisere af både mennesker og hunde. Det er gået så fint, for nu skal der ske noget nyt hele tiden. De er blevet testet af Annette og Mai, "de er alle C-hunde med pil op eller ned, men alt i alt et harmonisk homogent kuld., med nogle få nuancer ,

"som man kun kan glædes over" står der i testen:-)

 


22. september 8 uger alle er chippet og dyrlægetjekket og er klar til at komme til deres nye familie. Lørdag den 22. sep. :Bufas var den første han kom til Tune også var det Balto han kom til Søborg, den 24. sep. skulle Bekka med færgen til Norge og den 28. sep kom Bertha til Kennel Baschko i Nr. Kongerslev.