D-kuld hvalpe

KENNEL BLASCHKE'S HVALPE

D-kuldet

Blaschke's Arabella og  Anthony von der Spessartrose indavlskoefficient 0% ved 3. generation 

Hvalpene er født 12.07.2014


Se link fra Anthony's hjemmeside her

 


 

19.07.2014 Den 1. uge: Alle hvalpe og mor har det godt, de tager fint på og trives. Der bliver mere og mere liv i hvalpekassen, vi kan se de gror for hver dag der går. For hver gang der er hvalpe bliver jeg overrasket over at det går så hurtigt, og det er så fantastisk at se at så stille og roligt Arabella tager det. Hun var hurtig til at være social med os. Og der er masser af hygge hos hvalpene, med de hyggeligste pive og klynke lyde, smasken når de er dejlig mætte m.m.  Mormor Felicia har lige været at hilse på de små, hun er vældig intresseret når der kommer lyde fra deres kasse.26.07.2014 2 uger: Hvalpene tager fint på og de trives fint, de har alle åbnet øjnene i løbet af ugen.Det kan mærkes at der er flere hvalpe end de 5 vi plejer at have, i denne uge har det været lidt hårdt for Arabella. Vi skal lige holde øje med at alle kommer til patten og de bliver gjort rene. Der var så en grund til at det, jeg tjekkede lige Arabella i munden, fordi der ligger sig en belægning på tænderne når der er hvalpe, og der opdagede jeg at hun havde knækket en tand, og hun måtte en tur til dyrlægen, heldigvis gik det fint hun var hjemmefra ca. 1 time, hun var bedøvet og fik tanden ud, og hun kunne tage sig af hvalpene med det samme hun kom hjem. 

Vi nyder at se dag for dag, ja næsten time for time at de vokser og tumler rundt i hvalpekassen.

 02.08.2014 3 uger. Fødekassen blev for trang og hvalpene er kommet i "kravlegård", de har travlt nu med at lege og prøve at løbe, de er rigtig nogle små tumlinger. Nu varer det ikke længe før de først tænder kommer.De logrer med halen når der er noget de kan genkende, og prøver på at gø og siger mange sjove lyde. De første hvalpekøber har været på besøg, det tog Arabella meget pænt, bortset fra hun er på vagt over for mænd. Bertha fra B-kuldet har også været på besøg, det kunne vi slet ikke mærke på Arabella, hun ser hende som en del af flokken, fordi hun kommer her så meget.De har fået deres første måltid mad, madskålen var hurtig tom, de kunne sagtens have spist noget mere, så er det godt at komme hen til mor og få eftermad. De skal have deres første ormekur her i weekenden.


Kravlegården

&

Første måltid BARF

09.08.2014 4. uger Det sker så meget nu - haven er hvalpesikret og de har været ude for første gang, selv om der kom lidt regn, Arabella kunne være ude med dem hele dagen. Vi er begyndt at have besøg af hvalpekøbere. De har også været med ud at køre i bil. De spiser godt, og tager fint på.16.08.2014 5 uger Der har været besøg af hvalpekøbere, familie og venner, og de nyder at der sker noget andet i det daglige. Der er gang i dem når de er vågne, de er meget nysgerrig, de leger med hinanden og prøver hinanden af med lege/kampe. Vi har nogle rolige nætter, vi hører dem ikke om natten, Arabella går stille og roligt ind til dem engang. De har igen været ude at køre bil, for at hente foder, de nyder at være ude i haven, de har fået en sandkasse. Også de skal have deres ormekur igen.


23.08.2014 6 uger Nu er der meget gang i aktiviterne, køretur i bil og i denne uge har de været på besøg hos Din Hundeservice, hvor de mødte 3 forskellige venlige hunde, Labradoren Speedy, Beaglen Sofus og Shih tzu'en  Max. De har haft besøg af Bertha igen, og som altid nyder de hendes selskab. De kommer rundt i haven, og har set hønsene. Der er blevet en god rutine i spisning og sovertiderne. Og de er flinke til at komme ud at lufte sig. De har fået rå lammeben og der blev guffet. De oplevede styrtregn, og sad ved havedøren og kikkede ud, og de mest nysgerrige skulle ud at plaske i vandet. Og halsbånd og liner er købt, så nu skal de snart trænes i at have det på og første gang der løber de forvirret rundt og klør. Så har vi også haft besøg af nogle søde børn.30.08.2014 7 uger der skal opleves en masse nu, i denne uge har de haft besøg af far Anthony, Petra og Claus de er på ferie også var vi så heldige at vi kunne vise de smukke hvalpe. De har også haft besøg af en lille tibetansk spaniel Svea på 13 uger som bliver en af hvalpenes legekammerat.

De har været på besøg hos Kennel Baschko, det var en succes de tog det hele stille og rolig, der var havetraktor, buskryder og Anders der kom på knallert og dyttede. De har været ude at gå med line, og vi var en tur ved Lindenborg å og smagte på vandet. Dagen efter alle de begivehedsrige dage, var det kedeligt at være hjemme, så der måtte noget aktivering igang, så det blev endnu en tur med line på i haven. De har nu fået deres sidste ormekur. Den sidste uge bliver travl, de skal chippes  og til tjek hos dyrlægen. Senere idag skal de en tur til stranden, hvor vi skal mødes med Petra og Claus sammen med nogle hvalpekøbere og Bertha.06.09.2014 8 uger der er sket så meget siden sidst, de er  blevet chippet og været til sundhedstjek hos dyrlægen og han var godt tilfreds med sådan nogle gode socialiserede hvalpe. Vi har været så heldige at vi igen havde besøg af Petra og Claus, de tager så mange flotte billeder så se her på Anthonys Hjemmeside . Der har også været besøg med børn. Og masser af larm fra vejarbejde, men det tog de stille og roligt, de kunne sove i haven for det. De sidste par dage har været hektiske, de kræver nogle udfordringer, så det er godt at de skal ud til deres nye hjem. Vi tog afsked med 3 hvalpe den 06.09.2014 og det giver mere ro i flokken når de ikke er så mange, Arabella har mere overskud til at lege med 5.

Det har været endnu et helt fantastik kuld og lærerigt med 8 hvalpe, og ønsker Jer alle held og lykke i Jeres nye hjem og håber at se Jer igen.


06.09.2014 Divia var den første der blev hentet af sin familie Solberg Bruun


Don Anthony var nr. 2 der blev hentet 06.09.2014, og i August 2017 fået nyt hjemDen sidste denne dag der blev hentet var Diesel han kom til Jette og Jan


08.09.2014 blev (Dima) som nu hedder Ronja hentet af Camilla, Randi og Bent
12.09.2014 Duffy bliver hentet af Helle
13.09.2014 Dolce Vita bliver hentet af Michael og Aase
27.09.2014 Daizi blev hentet af Lucinda og Michel